Zaalvoetbal in Veendam

Sponsoring

Sponsoring

Met gemiddeld 100 tot 150 unieke bezoekers per dag in een lopend seizoen, is de website van V&Z een uitgelezen mogelijkheid om uw advertentie te plaatsen.


Uw advertentie rouleert
Indien u op de site van V&Z adverteert, zal uw advertentie in het lopende seizoen zo’n 3x per week rouleren. Iedere keer als de site ge-updated wordt met als voorbeeld nieuwe wedstrijd-uitslagen. Het voordeel van rouleren is dat uw advertentie niet het hele seizoen op 1 pagina te vinden is. Dus spelers/teams en hun aanhang zien uw advertentie gegarandeerd meerdere malen in het seizoen in hun eigen klasse voorbij komen. Maar ook op overige pagina’s uiteraard.


Advertentie in eigen hand
Wij kunnen u ook de mogelijkheid bieden om zelf uw advertentie op de V&Z site actueel te houden. U krijgt van ons de mogelijkheid om op uw eigen website/webruimte een advertentie te plaatsen die dan automatisch op de V&Z website wordt getoond. Dit geeft u de mogelijkheid om zo vaak als u wilt en wanneer u maar wilt, uw advertentie aan te passen. U kunt dus bijvoorbeeld wekelijks uw aanbieding van die week promoten. U heeft daarvoor dan niemand van V&Z nodig; u verzorgt dat zelf.


Link naar uw eigen website
Iedere advertentie is tevens een link naar uw eigen website. Dus zodra een bezoeker op uw advertentie klikt wordt hij geheel automatisch doorgelinkt naar uw website. Social Media In overleg kan uw advertentie ook verspreid worden via Social Media. Waar V&Z op Facebook en op Twitter ook veel individuen kan bereiken. Zie hieronder voor meer info:


Dus heeft u een Onderneming, Organisatie of bijvoorbeeld een Event, welke u graag in de regio Veendam* onder de aandacht wilt brengen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met het sponsor-team van V&Z Veendam.

*Bij V&Z komen veel leden uit de regio Veendam, maar ook bijvoorbeeld uit de regio’s van Assen, Groningen, Hoogezand, Kolham, de gemeente Menterwolde, Musselkanaal, Slochteren en Stadskanaal.


HIERONDER PRESENTEREN WIJ MET TROTS ONZE SPONSOREN: