Zaalvoetbal in Veendam

Palmares

Palmares

KAMPIOENEN
SEIZOENHoofdklasse1e Klasse2e Klasse3e Klasse4e Klasse
2019-2020-----
2018-2019GalacticosSmit FacilityStruners UnitedFC Titanium
2017-2018Futsal TopbrandsPrins ElektroSmit FacilityStatusbarEssity 2
2016-2017Futsal TopbrandsMF ShippingSWO VeendamDWS/Drukkerij v/d. KooiVeendam Fanatics
2015-2016*GalacticosOsman Gazi Kuko KozijnenRiviera UnitedDWS/Drukkerij v/d. Kooi
2014-2015ZVV Ron HaansSportpleinMF ShippingVireau BloemenNVL
2013-2014TTKBrouk 2SportpleinZVV Topbrands SC Wiebri
*Vanaf seizoen 2015-2016 is de Overgangsklasse vervallen, waardoor de naamgeving van de Klassen zijn opgeschoven.
BEKERWINNAARS
SEIZOEN
2019-2020-
2018-2019Draaijers Schilders
2017-2018Futsal Topbrands
2016-2017Osman Gazi
2015-2016TTK
2014-2015geen winnaar
2013-2014Glasgarage 1
2012-2013MLS
SUPERCUP (sinds 2018)
SEIZOEN
2019-2020Draaijer Schilders
2018-2019SWO Veendam